Een plek waar echte mannen samenkomen!

Kapsalon waar u buiten stapt met een perfecte look
Een plek waar echte mannen samenkomen!

Niet enkel vrouwen en meisjes, maar ook mannen en jongens willen er vandaag de dag hip en trendy uitzien. Een mooi kapsel hoort hier uiteraard bij en Charlie’s Barber Room is dan ook hét kapsalon te Lummen die dit voor u zal fiksen.

Diverse snits

Zowel de moderne als de klassieke snit kunnen door Charle gecreëerd worden. Zo heeft u de classic cuts, pompadour cut, crop top, side trim, razor fade, crispy fade, low fade …die één voor één tot in de kleinste details afgewerkt worden. Er wordt gebruik gemaakt van topproducten om uw haar te verzorgen en te stylen.

Hartelijke ontvangst

Elke klant die binnenkomt krijgt een lekker kopje koffie of een ander drankje aangeboden. Er zijn tijdschriften aanwezig in de zaak zodat u zich tijdens het wachten kunt bezighouden. Op de achtergrond is er leuke muziek te horen zodat er steeds een aangename sfeer hangt. Zowel voor het knippen van uw haardos als voor het kleuren kunt u bij kapsalon Charlie’s Barber Room in Lummen terecht. Bel meteen voor een afspraak of kom gewoon langs op dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag tussen 10 en 18 uur.

 

Openingsuren

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00

Maandag  en  Zaterdag : Op afspraak

Maandag & Zaterdag op afspraak

Van Dinsdag tot Vrijdag zonder afspraak

Wij liggen aan de achterzijde van L'Unique