Een plek waar echte mannen samenkomen!

Meer dan een gewone herenkapper
Basic accessoires

Bij Charlie’s Barber Room kunt u naast een traditionele kap- en scheerbeurt ook terecht voor leuke accessoires zoals horloges of armbanden. Uw herenkapper in Lummen zorgt ervoor dat u er perfect uitziet van kop tot teen.

Heren en jongens

Het kapsalon focust zich op het verzorgen van de haren van heren en jongens. Daarnaast is er ook een professionele barberroom waar u zich kunt laten scheren op traditionele wijze. Alles wordt gedaan tegen betaalbare prijzen.

Met of zonder afspraak

Zowel met als zonder afspraak kunt u bij Charlie’s Barber Room terecht. Op maandag en zaterdag wordt er gewerkt op afspraak. Van dinsdag tot en met vrijdag kunt u gewoon zonder afspraak langskomen bij herenkapper Charle voor een nieuwe snit of een kleuring. De barbershop is gelokaliseerd in het schoonheidsinstituut l’ Unique te Lummen. De trendy armbanden en horloges zijn aanwezig in de shop. Voor vragen en info kunt u steeds ter plaatse bij de medewerkers terecht. Zorg voor een perfect uiterlijk met name een mooie haardos, een perfect getrimde baard en/of een trendy snor en kom langs! We garanderen u een ideale verzorging op maat van uw wensen.

Openingsuren

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00

Maandag  en  Zaterdag : Op afspraak

Maandag & Zaterdag op afspraak

Van Dinsdag tot Vrijdag zonder afspraak

Wij liggen aan de achterzijde van L'Unique