Een plek waar echte mannen samenkomen!

Barbierszaak waar men u in de watten legt
Shave it baby!

Een bezoekje aan een barbierszaak regio Lummen is niet langer nostalgie. Charlie’s Barber Room brengt de tijd van weleer terug tot leven en zorgt voor een authentieke scheerbeurt in een gezellig kader.

Authentieke service

Uw baard wordt verzorgd volgens de regels van de kunst. Dit houdt in dat het scheergebeuren op de authentieke manier gebeurt en u optimaal in de watten wordt gelegd. De treatment op zich is heel speciaal want er wordt gewerkt met een open scheermes, warme handdoeken en professionele producten die zorgen voor een perfecte scheerbeurt. Zowel de baard als snor worden onder handen genomen.

Tijd voor elke klant

Bij barbierszaak Charlie’s Barber Room te Lummen bent u geen nummer. We verwelkomen u met open armen en zorgen voor een unieke behandeling. U kunt bij ons terecht voor een scheerbeurt of voor een bezoek aan ons kapsalon. In beide gevallen zorgen we voor een unieke begeleiding en passend advies. Wenst u meer info of wilt u meteen een afspraak maken? Neem dan snel contact op! U kunt bij ons eveneens heel wat accessoires zoals horloges of armbanden verkrijgen. Vraag er zeker naar bij uw bezoek aan ons salon!

Openingsuren

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00

Maandag  en  Zaterdag : Op afspraak

Maandag & Zaterdag op afspraak

Van Dinsdag tot Vrijdag zonder afspraak

Wij liggen aan de achterzijde van L'Unique