Een plek waar echte mannen samenkomen!

Verzorging voor haar en baard kopen in lokale barbershop
Ruim gamma producten

Om uw baard en haar op correcte wijze te verzorgen hebt u professionele producten nodig die zorgen voor de beste ondersteuning. Charlie’s Barber Room stelt een ruim gamma producten ter beschikking om u hierbij te helpen.

Merken

In de barbershop te Lummen kunt u onder meer wax, gel, scheerschuim, haartonic, shampoo,…van de gekende merken American Crew, Layrite, Fonex,…verkrijgen. Er wordt steeds gericht advies gegeven aan elke klant. Kom gerust ook langs om enkel producten te kopen want een knip- of scheerbeurt is niet verplicht.

Cadeautips

Geef eens iets anders als geschenk dan een waardebon of een fles wijn en doe baard- of haarproducten cadeau! De gelukkige ontvangers zullen zonder twijfel in de wolken zijn met dit origineel geschenk. Er zijn producten voor zowel vettige, droge, beschadigde of gevoelige haartypes. Bent u gevoelig voor irritatie na het scheren? Dan zijn de lotions en speciale scheerproducten ideaal! Wenst u een afspraak te maken? Wilt u leuke producten kopen? Of is uw haar dringend aan een knipbeurt toe? Neem dan gerust contact met ons op! U wordt in de barbershop te Lummen steeds met de glimlach ontvangen! Check zeker ook onze facebookpagina voor meer nieuws en info!

 

Openingsuren

Dinsdag 10:00-18:00
Woensdag 10:00-18:00
Donderdag 10:00-18:00
Vrijdag 10:00-18:00

Maandag  en  Zaterdag : Op afspraak

Maandag & Zaterdag op afspraak

Van Dinsdag tot Vrijdag zonder afspraak

Wij liggen aan de achterzijde van L'Unique